Powered by Blogger.

Saturday, 12 December 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015!

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Continue Reading...
Published By: Ahmad Hasif - 10:29

Tuesday, 8 December 2015

Ingin Menjadi Salah Seorang Ejen Jualan Biskut Semperit Rasmi AHBAR ?


Biskut Semperit


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Anda ingin melakukan bisnes jual kuih raya pada tahun 2016?

Jadi tahun ini saya ingin membuka peluang untuk anda memulakan bisnes jual kuih raya semperit.

Saya mempunyai dua jenis kuih raya iaitu :-
  • Biskut Semperit
Ini merupakan Homemade Cookies, dari segi rasa memang puas hati. Jika anda ingin merasakan dahulu produk saya ini pun boleh. Saya boleh berikan sample kepada anda untuk anda rasa.

Jika pengalaman saya membuat kuih semperit ini semenjak tahun 2006 lagi iaitu belajar menuntut ilmu dengan Mak saya, 5 tahun saya mengusahakan sendiri.

Jadi apa syaratnya adalah ;-

  1. Tinggal di Area Selangor & Kuala Lumpur. Delivery oleh saya sendiri hanya kawasan Ampang & Kuala Lumpur.
  2. Minimum 5 balang untuk setiap kali membuat tempahan.  Deposit RM50 untuk 5 balang.
  3. Pengguna Whatsapp / Telegram. Ini bagi memudahkan urusan jualan.
  4. Ikut harga jualan saya tetapkan.
Jadi hanya empat syarat yang saya letak buat masa ini untuk melayakkan anda menjadi dealer saya.

Bagi negeri selain Selangor dan Kuala Lumpur, anda boleh juga menjadi ejen kami tetapi minimum order adalah sebanyak 25 balang untuk setiap kali penghantaran dan caj penghantaran juga akan dikenakan.

Kelebihan :-
  • Anda mendapat komisen
  • Dapat menjana duit untuk hari raya
Jadi jika anda berminat boleh isi form. Nanti saya akan hubungi anda.


http://www.ahmadhasif.my/p/daftar.html#.VY5YvcVXjIU
Continue Reading...
Published By: Ahmad Hasif - 13:31

Sunday, 6 December 2015

Biskut Semperit Keluaran AHBAR



Rupa bentuk biskut semperit setelah siap di masak di dalam oven.


Rupa bentuk salah satu packaging biskut semperit keluaran AHBAR siap sedia
 untuk di deliver kepada pelanggan.


Pandangan sisi susunan biskut semperit di dalam bekas. 



Continue Reading...
Published By: Ahmad Hasif - 22:18

Friday, 4 December 2015

Giveaway Disember 2015 Cash RM500


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ini merupakan post pertama biskutsemperit.my saja join giveaway ini mana la tahu rezeki domain baru ni ke kan..

kepada nak join boleh la click banner ya untuk join.

Hadiah :
RM100 Top Referral
RM50 x 8

Tarikh Mula : 1 Dis - 15 Dis 2015 : Tarikh Tamat


Continue Reading...
Published By: Ahmad Hasif - 20:10